Over

Peter, professioneel en gediplomeerd massagetherapeut.

Ik behandel klanten vanuit heel België. Ik ben zelf topsporter in de krachtsport en wonende te Brussel. Voor mijn tweemaandelijkse chiropractorbehandeling, rijd ik zelf ook naar Brasschaat, achter Antwerpen, om mij te laten behandelen. Ik verkies eerder drie kwartier tot een uur te rijden, om terecht te kunnen bij een echte specialist in zijn vak!

Aldus een goede chiropractor nodig met topkennis van zaken? Ben Corthier te Brasschaat of klik hier voor zijn website

Ik ben zelf 50 jaar jong en van mijn 17 jaar met sport bezig. Met onder andere surfen, basketbal, voetbal, zeilen, roeien met skiff, krachtsport en bodybuilding, golf, paardrijden, en zo veel meer …

De laatste vijf jaar tot op heden, ben ik kracht topsporter met zes trainingen per week, van twee uur sessies per dag.

Sporters en topsporters in de krachtsport, maar ook duursport,  balanceren continue op het randje van net genoeg belasting om beter te worden of net te veel belasting wat kan leiden tot blessures. Sporten geeft het lichaam een zekere stress en ontwikkelt continu kleine en grotere ontstekingen in het lichaam, die je voortdurend moet onderdrukken en verzorgen. Voeding en voedingssupplementen kunnen daarbij uiteraard veel bij helpen, alsook voldoende rust en dus recuperatie, maar ook het belang van regelmatig laten masseren, is tevens heel groot.

Om die reden heb ik mijzelf gespecialiseerd in relaxmassages voor iedere geïnteresseerde en verschillende soorten sportmassages om andere sporters hiermee te helpen:

  • Relaxmassages
  • Sportmassages
  • Gevorderde sportmassages
  • Trigger point massages
  • Dry Needling

Ik ben met andere woorden beschikbaar voor zowel een relaxmassages voor de mensen die niet sporten en zichzelf willen herbronnen en relaxen.

Als voor intensieve sportmassages voor de recreatieve sporters en de gevorderde sporters en uiteraard topsporters met grote specialisatie “trigger point behandelingen” en “dry needling behandelingen”.  Kies enkel voor een specialist! 

 

Peter, 50 jaar, top krachtsporter – Tel: 0479 920 407