Gastenboek

Schrijf hier jou positieve commentaren in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Daniel Daniel uit Jette schreef op 29 augustus 2018 om 19:00:
Zeer aangename en intense ervaringen gehad! Peter stelt je op uw gemak en laat u volledig ontspannen. Zeker de moeite waard!
Jan Vanmechelen Jan Vanmechelen uit Halle schreef op 27 augustus 2018 om 18:52:
vandaag letterlijk onder handen genomen dootr Peter. stevige sportmassage na een 7-daagse fietsvakantie in de Jura. soms was het op de tanden bijten maar het resultaat is top: vermoeidheid , verzuring .... alles is uit mijn benen. een aanrader !
Katrien Katrien uit Schaarbeek schreef op 12 augustus 2018 om 14:16:
Vlak voordat ik de 100 km Dodentocht wou wandelen, klopte ik aan bij Peter, en dat bleek een prima beslissing. Peter heeft in twee behandelingen heel wat triggerpoints in beide benen losgemaakt. Een sportmassage is best heavy en hardhandig; het is bij momenten flink op je tanden bijten, maar de pijn is van (heel) korte duur en het resultaat is ongelooflijk weldadig. Dit heeft er ongetwijfeld toe bijgedragen dat ik uiteindelijk 100 km aan een stuk heb kunnen wandelen. Peter luistert en anticipeert ook goed. Een aanrader!
Nino Nino uit Brussel schreef op 11 juli 2018 om 14:19:
Door intensief te sporten heb ik lange tijd last gehad aan mijn schouder/nekregio, waardoor ik het sporten heb moeten laten. Kinesitherapie heeft mij gedeeltelijk geholpen. Vervolgens ben ik bij Peter terechtgekomen voor een dry-needlingbehandeling aangevuld met massage van schouder en nek. Na de eerste sessie was mijn bewegingsuitslag reeds toegenomen, en had ik significant minder pijn. Schouder voelde ook veel lichter aan. Ondertussen ben ik herbegonnen met sporten, ben ik pijnvrij en is het evenwicht hersteld in mijn schouder/nekregio. Als onderhoudsbehandeling ga ik nu regelmatig bij Peter voor een sportmassage, voor mij als kinesitherapeut echt state of the art!
Leen Leen uit Londerzeel schreef op 8 juli 2018 om 12:19:
Daar ik veel in het buitenland ben met steeds lange vluchten en daarnaast dagelijks aan pilates ,cardio en yoga doe, is een perfect aangepaste massage voor mij zeer belangrijk. Ik zocht reeds enige tijd naar een goede massage in België en heb dit nu gevonden bij Peter. Tijdens de behandeling werd zowel de druk als het specifiek bewerken van de spier/ onderdeel / pees aangepast aan de noden. Na anderhalf uur waren alle “ pijntjes” nagenoeg verdwenen en vertrok ik , met nog enkele goede tips van Peter, vol energie naar huis. Ik ga zeker terug !
Hetty Hetty uit Koekelberg schreef op 29 juni 2018 om 16:22:
Ik ben een afstandsloopster die wekelijks een heel aantal kilometers aan hoge intensiteit afwerk. Om de vermoeidheid uit mijn lichaam en spieren te krijgen, ben ik bij Peter langsgegaan voor een sportmassage. Peter is een masseur met aandacht voor de klant. Hij luistert goed naar je noden en integreert deze in de massage. Hij heeft een goede kennis ter zake en kan pijnpunten identificeren. Peter heeft een grote interesse in sport gezien hij zelf ook atleet is. Dit komt hem ten goede bij de uitvoering van zijn job. Na een behandeling van een goed uur voelden mijn benen en rug terug als nieuw aan en kan ik er weer even tegenaan!
Fernando Nascimento Fernando Nascimento uit Brussel schreef op 7 juni 2018 om 08:40:
Ik heb gekozen voor een relaxmassage van 90 minuten, daar ik zelf niet sportief ben, doch dagelijks lange tijd moet rechtstaan voor mijn beroep. Ik kreeg voor mijn benen meer aandacht met een technieken van sportmassage om knopen en verstijfde spieren van het rechtstaan aan te pakken en daarna werd et een volledige lichaamsmassage het evenwicht in mijn lichaam gebracht. Ik ben zeer tevreden en ik zal zeker een aantal keren per maand terug komen. Bedankt Peter voor jouw professionalisme. Het was een goed besluit van mijn om mij door jou goed te laten soigneren met een relaxmassage. Ik zal met jouw visitekaartjes en flyers je verder aanbevelen bij vrienden, familie, kennissen en collega's van het werk. Top en super bedankt. Fernando Nascimento
Mathijs Mathijs uit Kruibeke schreef op 31 mei 2018 om 14:50:
Ik heb een zeer slechte onderrug en doe aan krachtsport 5x in de week. Ik ben naar Peter gegaan met zeer veel last in mijn rug. Na 1u masage was ik precies herboren. Weet perfect te handelen op de plaatsen waar het nodig is. Zeker een aanrader!!! Mij zien ze zeker terug! Top ervaring!
Peter Peter uit Schaarbeek schreef op 31 mei 2018 om 14:37:
Beste mensen, Ik, Peter, professioneel masseur heb sinds 01 juni 2018 een gastenboek geïnstalleerd. Dit had ik veel eerder moeten doen, zodat al mijn vaste klanten die regelmatig voor een massage komen, hun positieve commentaren hier kunnen weg schrijven. Niet iedereen schrijft iets in mijn gastenboek of heeft daar de tijd voor, maar je zal hier in de toekomst meerdere referenties kunnen lezen. Een relaxmassage boeken of sportmassage of andere behandelingen? Bel het nummer 0479 920 407 Tot weldra en wordt ook een vaste herhaalklant die een keer per maand of meerdere keren in rust en balans wordt gebracht door mijn handen. Gezonde relax groeten, Peter, Professioneel Massagetherapeut