Contact

Het meest eenvoudige en efficiënte om een reservatie te doen voor een massage en/of behandeling, is rechtstreeks bellen tussen 11.00 u en 18.00 u naar het nummer 0479 920 407

Reserveer tijdig, daar ik maximaal vier massages per dag verricht, om bij elke massage met volle aandacht en energie te kunnen masseren. Een goede relaxmassage en sportmassage, vergt degelijk wat energie om deze ultiem te uit te voeren. Vandaar wil ik voor elke klant mij ten volle opladen, om deze massages als onvergetelijk te laten ervaren. Je wordt hierdoor vast een herhaalklant die regelmatig terug zal keren. Ik draag hoog in het vaandel dat elke klant een volwaardige massage moet verkrijgen.

Indien je het antwoord apparaat verkrijgt, ben ik ongetwijfeld met een massage bezig. Laat dan gewoon een boodschap achter. Ik bel je zodra ik vrij ben terug op.

Of je kan ook het aanvraagformulier hieronder invullen.
Doch bellen is sneller en efficiënter. Tel: 0479 920 407

Permanent Perfection Massage Instituut
Peter, professioneel gediplomeerd massagetherapeut

Adres massage instituut: Square François Riga, 26, B-1030 Schaarbeek (Brussel)

  • Met de wagen:
    De massagepraktijk is niet ver gelegen van de Boulevard de Lambermont te Brussel. Je hoeft er dus helemaal het centrum van Brussel niet voor binnen te rijden. Het is tevens niet zo heel ver Zaventem luchthaven gelegen, richting Brussel. En een massage verkrijgen is ook altijd een beetje op vakantie gaan. Heel eenvoudig te bereiken via A12 Antwerpen – Brussel of E40 Gent – Brussel en E40 Leuven – Brussel. En andere autowegen naar Brussel. Praktijk is gelegen aan een park en er is altijd plaats om te parkeren. Vergeet de ‘Blauwe Schijf’ niet te leggen.
  • Via het openbaar vervoer:
    • Trein van Antwerpen naar Schaarbeek station: Let op! Trein moet stoppen in Schaarbeek station. Vandaar 600 meter te voet naar de massagepraktijk.
    • Trein van Oostende – Gent naar Brussel Noord: vervolgens met tram 55 richting  ‘Da Vinci’ en je stapt uit aan de halte Helmett. Vervolgens is het nog maar 30 meter lopen naar de massagepraktijk.
    • Alle andere treinverbindingen: naar Brussel Noord en vervolgens tram 55 richting ‘Da Vinci’ en uitstappen aan de halte Helmett op 30 meter wandelafstand van het massage-intstituut.