Massage instituut Brussel, Massages Brussel, Relaxmassages

Permanent Perfection Massages: Massage van de voeten

Relaxmassage van de voeten, door Peter, professioneel & gediplomeerd masseur.

Permanent Perfection Instituut te Brussel voor relaxmassages en sportmassages
Relaxmassage van de voeten

Massage van voeten

Massage van de voeten is voor velen gevoelig en voor sommige mensen zelfs onmogelijk om te verrichten. Doch vraag ik steeds om het te proberen, daar een professioneel uitgevoerde voetmassage wel kan verdragen worden en zo weldadig is als onderdeel van de volledige relaxmassage. Ik bouw de voetmassage op van licht naar zeer intensief en vaak staan mensen verstelt dat ze deze toch kunnen smaken.

Effleurage van de voet

Vanuit het onderbeen  voer ik met strijkbewegingen de olie uit over de gehele voet om de voet te laten ontspannen en de huid op te warmen

Stretchen van de voet

Ik houd de enkel met een hand vast, leg de andere hand en onderarm op de voet en stretch de voet door de tenen naar het scheenbeen te bewegen. Ik houd dit ook even zo vast.

Voet wringen

Met mijn twee handen omvat ik de hele voet en maak daarbij een wringbeweging. Ik verplaats mijn handen een beetje en herhaal  deze wringbewegingen totdat ik de hele voet hebt behandeld.

Kneukelen van de voet

Omdat de gevoeligheid van de voetzolen zeer verschillend is van persoon tot persoon, begin ik deze behandeling voorzichtig. Vaak blijkt dat , na de eerste schrik, een stevige behandeling als zeer prettig ervaren wordt. Ik neem de enkel in een hand vast en met de andere hand maak ik een vuist. Ik beweeg met de kneukels van de 2e en 3e vingerkootjes met een draai van de pols en aangepaste druk. van de hiel naar de tenen over de voetzool. Daarna in de omgekeerde richting van de tenen naar de hiel. Naar behoeft en gevoeligheid, herhaal ik dat meerdere malen.

Teenrotatie

Ik omvat een teen met duim en wijsvinger en roteer zacht met een draaiende beweging van links naar rechts en weer terug. Ik herhaal dit voor elke teen.

Afstrijken van de benen

Ter afsluiting van dit deel van de relaxmassage, strijk ik het gehele lichaam van boven naar beneden af. Ik gebruik hiervoor de volledige oppervlakte van mijn handen om dit afstrijken uit te voeren.

Boek nu zeker een keer een relax- of sportmassage bij Peter, professioneel gediplomeerd massagetherapeut en ervaar de weldadige werking van massages.

Reserveren? Bel 0479/920.407 . Vanuit het buitenland +32 479 920 407

(bezet is bezig met massages, maar laat zeker een boodschap achter. Ik bel iedereen terug!)

Relaxmassages door Peter, Professioneel en gediplomeerd massagetherapeut in het Permanent Perfection Massage instituut te Brussel
Peter, professioneel massagetherapeut voor massages in België

Geef een reactie