Massage instituut Brussel, Massages Belgie, massagetherapeut

Permanent Perfection Massages: Relaxmassage en sportmassage van borst en buik

Relaxmassage van de borst en buik, door Peter, professioneel & gediplomeerd masseur.

Permanent Perfection Instituut Relaxmassages te Brussel
Relaxmassage en sportmassages voor borst en buikmassage 

Relaxmassage en sportmassage van borst en buik

Veel dames beschouwen hun borsten als een onderdeel van hun seksualiteit. Aanraking van de borsten moet tijdens de massage beslist voorkomen worden. Bij de massage van dames is het van belang dat alleen het borstbeen en de zijkanten van de borsten gemasseerd worden. Hoewel dit nit bij elke behandeling opnieuw wordt beschreven, moet hier steeds rekening mee gehouden worden.

Effleurage van de romp en buik

Ik neem de massageolie in de holte van mijn handen en warm deze tot lichaamstemperatuur op en strijk deze dan uit over de borst (bij dames borstbeen en zijkanten, bij heren de volledige borst) en buik. Eventueel herhaal ik dit bij de schouders en bovenarm als ik niet voldoende olie meer heb in mijn handen. De olie moet goed worden verdeeld en de huid moet door middel van de strijkingen verder worden opgewarmd. Ik gebruik hiervoor zoveel mogelijk de volledige oppervlakte van mijn handen om de effleurage uit te voeren.

Petrissage van de romp en buik

Ik kneed met beide handen om en om de zijkant van de romp die het verst van mij verwijderd is, te beginnen van de hoogte van de navel naar richting de oksel en dan terug tot aan de heupen en weer terug. Daarna verplaats ik naar de andere zijde van de massagetafel zonder het contact met de klant te verliezen en herhaal deze massage.

Huidrollen van de buik

Ik til met de vingers de huid op langs de zijkant van de romp terwijl je met de duim wandelt richting navel. Herhaal deze techniek over de gehele buik.

Dwarsstrijken van de buik

Ik roteer met volle handen zachtjes de hele buik. Ik plaats daarna een hand aan ene zijde van de buik en de andere hand aan de andere zijde van de buik, zo dicht mogelijk tegen de massagetafel ter hoogte van de heupen. Ik beweeg met gepaste druk beide handen in tegenovergestelde richting en herhaal deze beweging een aantal keer.

Massage dikke darm

Massage van de dikke darm moet juist uitgevoerd worden of de je kan hiervan last ondervinden met onwel zijn van de darmen tot diarree toe. Ik zal met twee handen op elkaar een draaiende beweging maken met de klok ma over de dikke darm. Ik herhaal deze wegen maximaal tot drie keer toe.

Massage van de dunne darm

Hiervoor maak ik zachte strijkbewegingen van de buitenkant van de buik naar het midden toe. Ik verzamel als het ware de massageolie in de navel. Ik herhaal deze bewegingen tot de volledige buik is behandeld.

Afsluiten van de massage van de buik

Ik maak met een hand plat op de buik, cirkelvormige bewegingen met de klok mee. Met de andere hand maak ik een dwarse strijkbeweging over de buik nadat de draaiende hand gepasseerd is. Het zonnetje / maan methode. Daarna verplaats ik me naar de andere zijde van de massagetafel zonder het contact met de klant te verliezen en herhaal de massage waarbij ik dezelfde hand de draaiende  en rechtlijnige beweging maak. Hierdoor wordt zowel de bovenkant als de onderkant van de buik door middel van de dwarse stijkbewegingen gemasseerd.

Boek nu zeker een keer een relax- of sportmassage bij Peter, professioneel gediplomeerd massagetherapeut en ervaar de weldadige werking van massages.

Reserveren? Bel 0479/920.407

(bezet is bezig met massages, maar laat zeker een boodschap achter. Ik bel iedereen terug!)

Permanent Perfection Massage Instituut te Brussel voor massages België
Peter, professioneel massagtherapeut instituut Brussel

 

Geef een reactie